Meterkast werkzaamheden

Huidige meterkast vervangen of uitbreiden? Neem gerust contact op met een van onze experts!

+ 0
Meterkasten vervangen
0
Gediplomeerde elektriciens
0
uur per dag
0
Dagen per Jaar

Oude meterkast vervangen

Sinds 1976 is het verplicht om een aardlekschakelaar te hebben. Veel stoppenkasten zijn daarom verouderd. Als de elektricien ziet dat u nog geen aardlekschakelaar hebt, zal hij dit natuurlijk bij u vermelden en adviseren om deze te vervangen. Als u al jaren geen elektricien over de vloer hebt gehad, is het tijd om even zelf een kijkje te nemen. Contacteer ons daarna om te bespreken of het in uw geval vervangen moet worden. Onze elektriciens zijn bekend met de meeste meterkasten en kunnen u vertellen in welke meterkasten wel een aardlekschakelaar zit en in welke niet. Tegenwoordig is het hebben van een aardlekschakelaar verplicht, omdat dit de brandveiligheid bevordert. De aardlekschakelaar bevordert de brandveiligheid, omdat het al de stroom in de woning uitschakelt bij kortsluiting, waardoor de apparaten niet kunnen doorbranden. De aardlekschakelaar is bij wijze van spreken een extra beveiligingssysteem.  

Kosten voor het vervangen van de meterkast

Niet elke meterkast is hetzelfde en daarom verschilt de prijs voor het vervangen per situatie. Als eerste is het belangrijk om te weten of u een 1 fase of 3 fase model nodig hebt. Deze modellen hebben allebei verschillende aansluitingen en u moet vooraf bepalen hoeveel groepen u wilt. Het aantal groepen dat u wilt, bepaalt ook de prijs. Uiteraard kosten meerdere groepen meer dan weinig groepen. U kunt hier meer vinden over onze prijzen

Onze diensten

Meterkast vervangen

Meterkast repareren

Groepenkast uitbreiden

Meterkast vervangen door een specialist

Het komt vaak voor dat de meterkast, of de oude stoppenkast, moet worden verplaatst, vervangen of gerepareerd. Vooral bij de oudere huizen komt dit vaak voor en het wordt daarom ook geadviseerd om de meterkast te laten inspecteren als u in een oude woning woont. U zou dan ook bijvoorbeeld oude elektra tegelijk kunnen vervangen in combinatie met een nieuwe groepenkast. 

Het wordt zeker aangeraden om het vervangen over te laten aan een specialist. Op onze website kunt u veel informatie vinden. Onze experts zijn u graag van dienst bij het vervangen van uw groepenkast of stoppenkast. 

In veel oude woningen is het vaker alleen nog modelijk om over te gaan op vervangen. Het is vaak het geval dat elektra compleet moet worden gerenoveerd of gemoderniseerd. Daarnaast is bij uitbreiding van elektrische apparaten of keuken, verroestheid, etc. ook vervanging of aanpassing nodig.

U kunt ons inschakelen voor het vervangen en ook voor deskundig advies. Wij helpen u graag! 

 

Wat onze klanten zeggen

Elektricien de Brink

Bent u op zoek naar een elektricien in uw regio? Neem dan contact op met Elektricien de Brink. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Openingstijden

Diensten

Contact

085 303 97 48