Elektra laten aanleggen?

Wilt u elektra laten aanleggen in uw huis of pand? Neem dan gerust contact op met onze Experts

+ 0
Geholpen klanten
0
Gediplomeerde elektriciens
0
uur per dag
0
Dagen per Jaar

Aardlekschakelaar aansluiten

Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat de spanning uitgezet wordt als er een kortsluiting ontstaat ergens in uw huis. Een aardlekschakelaar vervangen is een taak voor een ervaren elektricien. Als u zich er namelijk zelf aan waagt en er gaat iets fout, kan er bijvoorbeeld brand uitbreken. De schade hiervan wordt dan niet gedekt door uw verzekering. Dat is al een belangrijke reden dat een ervaren vakman de taak uit moet voeren.

Stopcontacten aansluiten

Tegenwoordig gebruiken we steeds meer elektrische apparaten, hiervoor hebben we ook meer stopcontacten in huis nodig. Want werken met verlengsnoeren is soms ook vervelend en dat kan ook maar tot op zekere hoogte. Sommige mensen kunnen zelf prima een stopcontact zelf aanleggen wanneer ze wat kennis van elektra hebben, maar mocht u geen of weinig kennis hebben van elektra kunt u beter een ervaren elektricien inschakelen voor het aansluiten van een stopcontact. Vaak moeten er ook gaten in de muur gemaakt worden en elektriciteitskabels worden doorgetrokken. Bovendien brengt werken met elektra risico’s met zich mee. Een kleine fout kan zorgen voor schade aan uzelf of de woning. Schakel daarom een ervaren elektricien van Elektricien de Brink in. Wij kunnen u ook helpen met buitenverlichting aanleggen.

Klanttevredenheid
100%
Zekerheid
100%
Elektra Specialist
100%
Altijd op tijd
100%

Buitenverlichting aanleggen

Er kan op duizenden verschillende manieren buitenverlichting aangelegd worden, maar de meest gebruikte vorm is via 12 volt. In de tuin heeft u namelijk te maken met lage spanning. Het plaatsen van buitenverlichting is voor een elektricien geen lastig werk. U zou het ook zelf kunnen doen, als u de trafo goed kan aansluiten en enige ervaring en kennis hebt van het werken met elektra. Bovendien is het noodzakelijk om een grondkabel aan te leggen. Deze moet ongeveer 60 cm diep liggen, zodat de kabel niet beschadigd en zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Via 12 volt is een veilige manier om verlichting voor uw tuin of dakterras aan te laten leggen. U kunt het zelf doen als u er kennis van heeft. Maar als u zeker wilt weten dat u een expert inschakelt die op een veilige verantwoorde manier, schakel dan Elektricien in de buurt in. Wij hebben alleen een transformator, een stopcontact en een prikkel nodig om de tuinverlichting veilig voor u aan te leggen.

Wat onze klanten zeggen

Elektricien de Brink

Bent u op zoek naar een elektricien in uw regio? Neem dan contact op met Elektricien de Brink. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Openingstijden

Diensten

Contact

085 303 97 48